Whirlpool

Studentrabatt hos WhirlpoolWhirlpool

Upp till 50 % rabatt på ett utvalt sortiment av vitvaror

Whirlpool

Som student via Studentkortet.se har du möjlighet att handla ett brett sortiment av vitvaror för hela hemmet till superfina priser. Whirlpool är världsledande inom tillverkning av vitvaror och de erbjuder flera modeller av vitvaror, med fokus på innovation och design – produkter som underlättar din vardag.

Ugnar & mikro: Whirlpool har flera designlinjer för en modern “look” i ditt kök. Flera produkter har praktiska rengöringssystem, såsom pyrolys eller ånga.

Hällar & fläktar: Oavsett om du har begränsad plats i köket, eller vill ha en köksö, finns passande hällar och fläktar med flera praktiska funktioner. Whirlpool har dessutom produkter med extra reptåliga ytor.

Kyl & frys: Med Whirlpools senaste innovationer inom kyl & frys med kontroll på temperatur och fuktighet erbjuds du bästa förvaring för färsk och frusen mat – slipp ledsen sallad och tuggummiliknande glass.

Tvätt & tork: Whirlpool erbjuder bland annat en praktisk tvättmaskin&torktumlare-i-ett, samt flera modeller av särskilt tystgående tvättmaskiner och torktumlare. Fler produkter har upp till 25 års motorgaranti.

Whirlpool hoppas att du hittar något som passar ditt hem och att du uppskattar de fina studentpriserna som de erbjuder. Dessutom ger de fri frakt!


Rabatten omfattar

  • Upp till 50 % studentrabatt på ett utvalt sortiment av vitvaror. Fri frakt.

Support

Frågor kring din beställning ställs direkt till Whirlpools kundtjänst.