Ultimate Ears

Studentrabatt hos Ultimate EarsUltimate Ears

35 % rabatt på trådlösa högtalare

Ultimate Ears

Trådlösa och vattentäta högtalare till festen

I 20 år har Ultimate Ears förändrat upplevelsen av att lyssna på musik tillsammans ute i världen. Vi började med handgjorda skräddarsydda hörlurar som användes av världens topturnerande musiker. Idag fortsätter vi att spela högt och stolt med våra prisbelönta trådlösa högtalare som pumpar ut 360-gradigt ljud som skapar en uppslukande ljudupplevelse, är vattentäta (på riktigt supertäta) och praktiskt taget oförstörbara.

Varje medlem kan använda max tre rabattkoder under hela året, varav varje kod gäller för en order på max tre produkter. Du anger rabattkoden på kundvagnssidan.


Rabatten omfattar

  • 35 % rabatt på trådlösa högtalare

Villkor

Studentrabatten gäller endast på ultimateears.com i Sverige och du använder koden genom att ange koden i kupongen på kundvagnssidan. Erbjudandet gäller t.o.m 31 mars 2019. Varje medlem kan använda max tre rabattkoder under hela året, varav varje kod gäller för en order på max tre produkter. Om en medlem försöker att generera en fjärde kod kommer denna inte att gå att använda i varukorgen på ultimateears.com. Rabattkoden kan inte kombineras med ett annat erbjudande från Ultimate Ears. Ultimate Ears förbehåller sig rätten att ändra erbjudandet, produkterna och villkoren utan föregående avisering.

Support

Frågor gällande din beställning ska ställas direkt till Ultimate Ears kundservice.