På Plats på Skiweek Åre

Här hittar du information som du kan ha nytta av när du är på plats på Skiweek Åre.

SkiPass_880x350

SkiPass

Du får ditt SkiPass när nu checkar in på ditt boende.

Skidhyra

Med Skiweekbandet får du 20% rabatt på skidhyra hos Skistar. Ange rabattkoden när du bokar online för att få din rabatt. Om du bokar på plats visar du upp ditt Skiweekband.

Boka skidhyra

 

Eventbyn

Eventbyn ligger i VM6:an och är Skiweek Åres hjärta. Här hittar du skönt häng och musik, och kan vila upp dig inför nästa åk. Du bjuds på lättare lunch mellan 11-14, och kanske lite annat smått och gott. Det kommer att arrangeras roliga tävlingar och aktiviteter. Mån-ons 13:00 kan du också prova på Skicross! Och glöm inte värmetältet – en skön paus för frusna händer och fötter.

Eventbyn är öppen 10.30 -14.30 mån-ons!

 

 

afterski_880x350

Afterski

Vinterns roligaste afterski hålls varje dag på Verandan. Det blir såklart liveband och en massa röj! Afterskin har öppet mellan 15-18 varje dag! Det är riktig afterskistämning som gäller, och givetvis innebär det artister på scen. Verandan bjuder på garderobsavgiften under första öppettimman (15-16).

Det finns också möjlighet att under Afterskin på Verandan varje dag (söndag-onsdag) köpa förköp till kvällarna på Bygget (begränsat antal). Då har man tillträde till en egen entré samt garanterad plats före 23.30 (Måndagar 23.00)

På måndagar presenteras afterskin av Halebop och de 100 första gästerna får den snygga Halebopmössan. Halebopmössan gäller som företräde i kön på Bygget resten av veckan (fram till 23.00).

 

nattklubb_880x350

Nattklubb

Nattklubben hålls på Bygget – som inhyser Åres största livescen, Restaurang RAW, 6 barer och 3 dansgolv. Följ @BYGGETNIGHTCLUB på Instagram för att få en känsla av vad som väntar.

Nattklubben öppnar 21:30. Inträde 140:-. Har du skiweekbandet betalar du 100:- inklusive 30:- i garderob. För mer information, besök Byggets hemsida. Du med Halebopmössan får gå före i kön fram till 23.00).

Du kommer också att få massa bra rabatter i Åre under Skiweek. Ha ditt Skiweekband på dig at all times!