Boka resan

Bästa sättet att åka till Skiweek Åre

När du bokat ditt Boende + Skipass och registrerat dig för Skiweekbandet så är det slutligen dags att boka din resa. Du får resa på vilket sätt du vill, men vi rekommenderar buss!

Flygbussarna Charter

Om ni reser i grupp, varför inte ta bussen upp till Åre? Boka er egen turistbuss med Flygbussarna Charter! Res i bekväma och moderna bussar, utrustade med wi-fi, laddstationer och toaletter.

Bussen gör två stopp på vägen, så möjlighet till att äta och handla finns under resan. Resan tar ca 9 timmar och 45 minuter inklusive raster.

  • Bussen har plats för 40-50 personer. (OBS! Vi kan även hjälpa till med offert på större bussar som rymmer upp till 57 personer.)
  • Bussresan kan bokas från flera orter i Sverige.
  • Ni får utnyttja bussen två turer per kväll mellan boendet och Åre By. (Gäller endast om ni bor utanför Åre By)
  • Pris för buss med 50 platser: 32 500 + 6% moms (vid avresa från Stockholm City och Uppsala). Resan bokas och betalas via plusgiro/bankgiro senast 30 dagar innan avgång.

 

Tips! Ju fler personer i er grupp desto billigare blir det (upp till 50 pers). Kanske hittar ni en annan grupp som vill samåka?

 

Tidtabell Stockholm och Uppsala

 

Avresa

Avresedagar: 12/1, 19/1 och 26/1. (natten mellan lördag och söndag )
Från Stockholm City: valfri adress inom Stockholm alternativt Cityterminalen söndag kl 01.30 (från utsidan av Cityterminalen)
Från Uppsala: Valfri adress inom centrala Uppsala kl 02:00

Framme i Åre: ca kl 10.30 (söndag morgon), bussen lämnar av er vid boendet eller Åre station.

Returresa

Återfärd sker torsdag eftermiddag (torsdag efter uppresedag), kl 15.00.
Framme i:
Uppsala ca kl 23.30
Stockholm ca kl 00.30

Om Flygbussarna Charter
Flygbussarna Charter har lång erfarenhet av att arrangera högkvalitativa bussresor. Våra förare är skickliga yrkesförare och trivs i rollen att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vi är certifierade inom miljö och kvalitet. Läs mer här.

Kontakta Flygbussarna Charter