Logitech

Logitech studentrabattLogitech

35 % rabatt på ditt digitala liv

Logitech

Allt för den bästa digitala upplevelsen

Logitech designar personliga enheter med fokus på innovation och kvalitet, allt för att skapa en bättre upplevelse i den digitala världen. Bland produkterna hittar du webbkameror, högtalare, tangentbord, datamöss, video-säkerhetslösningar till hemutrustning och mer. Du med studentkortet får 35 % på Logitech-produkter!

Varje medlem kan använda max tre rabattkoder under hela året, varav varje kod gäller för en order på max tre produkter. Du anger rabattkoden på kundvagnssidan.


Rabatten omfattar

  • 35 % studentrabatt på alla Logitech-produkter

Villkor

Studentrabatten gäller endast på logitech.com i Sverige och du använder koden genom att ange koden i kupongen på kundvagnssidan. Erbjudandet gäller t.o.m 31 maj 2019. Varje medlem kan använda max tre rabattkoder under hela året, varav varje kod gäller för en order på max tre produkter. Om en medlem försöker att generera en fjärde kod kommer denna inte att gå att använda i varukorgen på logitech.com. Rabattkoden gäller inte för Video Collaboration eller reservdelar. Rabattkoden kan inte kombineras med ett annat erbjudande från Logitech. Logitech förbehåller sig rätten att ändra erbjudandet, produkterna och villkoren utan föregående avisering.

Support

Frågor gällande din beställning ska ställas direkt till Logitechs kundservice.