För företag

För företagFör företag

Vad kan Studentkortet göra för ditt företag?

För företag

Studentkortet = Studentspecialister

Fler och fler företag inser vikten av att tidigt skapa en relation med sin målgrupp och det är under studieåren som de flesta av oss skapar eget hushåll och sätter konsumtionsmönster och preferensföretag.

Vår affärsidé är att förmedla studentrabatter till Sveriges studenter genom Studentkortet och att aktivt driva försäljning för våra nästan 500 rabattgivande företag.

Vi jobbar långsiktigt med er som kund, och vi är mycket måna om att ni blir nöjda. Vi når ut till Sveriges studenter bland annat genom följande kanaler:

Partnersida

På studentkortet.se har alla våra partnerföretag en egen sida där respektive företag kan visa upp produkter, visualisera sitt sortiment och förklara det unika i sitt studenterbjudande. Studentkortet.se besöks varje månad av hundratusentals studenter som alltid letar efter de bästa erbjudandena. Syns man inte här, finns man inte!

Appen

Den 9 November 2015 släppte Studentkortet en helt ny app för både Android och iPhone. Samtliga partnersidor som finns på studentkortet.se finns nu även i appen. Appen är i grunden konstruerad för att hjälpa studenterna att enkelt genomföra köp direkt i mobilen. Fokus har lagts på att förenkla trafikflödet och korta köpvägarna, så att alla våra medlemmar utan krångel kan hitta den bästa dealen i mobilen.

E-postutskick (Stand Alone)

Studentkortet kommunicerar idag med ca 500 000 Studenter via direkta e-postutskick. I ett Stand Alone lyfter vi fram ett företags specifika studenterbjudande med en stor bild på produkten, en brödtext som förklarar erbjudandet och en djuplänk som tar intresserade studenter direkt till er butik.

SMS-utskick

Studentkortet kommunicerar idag med studenter mobilt. En del i detta är våra SMS-utskick som vi gör en gång varje månad till studentmålgruppen. Cirka 80% av alla våra SMS-kampanjer har lästs av målgruppen inom en timme. SMS som marknadsföringskanal fungerar lika bra för att kommunicera erbjudanden i butik som på nätet.

Digitala Kuponger

Studentkortet kan idag kommunicera digitala kuponger direkt genom den nydesignade appen. Kupongen aktiveras själv av studenten och kan sedan användas inom en angiven tidsperiod innan den automatiskt förbrukas och försvinner från appen.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att stärka din närvaro hos studentmålgruppen.

 

Christoffer Jonsson, Head of Sales, [email protected]
Annsophie Sandberg, Marketing Manager, [email protected]