Alla dina rabatter

5 perfekta rabatter inför Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag är snart här, vare sig du har en partner eller fått ont i tummen av allt Tinder-swipande vill vi erbjuda dig lite extra fina rabatter för kärlekens skull. Här kommer 5 tips på Alla hjärtans dag-erbjudanden som passar perfekt för partnern, dejten eller dig själv 🙂

Dejta på annan ort

Är du trött på singelutbudet i staden du bor i? I så fall är det dags att utforska vad andra städer har att erbjuda. Med Hotels.com bokar du billigare hotell och får dessutom 12 % extra kärleksrabatt med Studentkortet.

  • 12 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

HÄMTA DIN RABATTKOD

 

Preppa inför dejten

Självklart är det personligheten som räknas allra mest. Men to be honest så kanske du blir lite extra pepp på att dejta när du lyckas tygla det torra vinterhåret och det bleka ansiktet. Nordicfeel ger alla studenter en gör-dig-redo-inför-dejten-rabatt på 15 %.

  • 15 % rabatt på hela sortimentet hos Nordicfeel

HÄMTA DIN RABATTKOD

Gäller ej value packs och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Ej Sensai & Maria Åkerberg.

 

Safea andedräkten

Tänk dig följande scenario: Personen du dejtar har en ganska taskig andedräkt, vad gör du? Tar dig igenom en jobbig pratstund eller köper en Sonicare Protective clean och får en gratis på köpet som du snällt ger bort i present?

  • Köp en Sonicare Protective Clean och få en på köpet hos Philips

HÄMTA DIN RABATTKOD

Gäller följande Protective clean eltandborstar: HX6806/04, HX6802/04, HX6803/04, HX6800/04. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

 

Säg det med müsli!

Gör en beställning över 100 kr hos mymuesli, och få en I-Love-You-Müsli på köpet! Ekologiska chokladhjärtan, söta jordgubbar och delikata hallon – perfekt för en överraskande frukost på sängen! Skäm bort dig själv, din partner eller din roomie med en kärleksfrukost.

  • Få en I-Love-You-Müsli på köpet, vid beställning över 100 kr

TILL ERBJUDANDET

 

Choklad, såklart

Klassiker. Hos Get Special hittar du presenter till dina nära och kära, eller till dig själv. Du kan skriva ett meddelande i choklad, eller varför inte go all in och göra ett chokladkort av ett valfritt fotografi? Gör någon glad med choklad!

  • 10 % rabatt på en beställning hos Get Special

HÄMTA DIN RABATTKOD

 

Är du student, men har inte aktiverat ditt Studentkort? Gör det HÄR.