Alla dina rabatter

Musikhjälpens Studentbössor

Idag, den 10 december 2018, börjar Ä N T L I G E N Musikhjälpen! Framför oss ligger en vecka av grym musik, spännande reportage, inspirerande engagemang och en världen-kanske-inte-är-så-mörk-trots-allt-gemenskap! 

Vi på Studentkortet tycker att studenter är så sjukt duktiga på att engagera sig, så för att förhoppningsvis kunna ge studentbössor landet över en extra skjuts vill vi här uppmärksamma deras initiativ! Tyvärr har vi inte plats att skriva upp alla 106 engagemang (som bara blir fler och fler!) så här är länken till alla registrerade studentbössor på Musikhjälpens hemsida.

Mega spelar för Musikhjälpen

Fredagen den 14e december kommer sistaårseleverna på Mega Musikgymnasium i Helsingborg anordna en konsert i Rock’n’Rollbaren på The Tivoli. Mycket passande engagemang för Musikhjälpen! ? Spana in deras bössa här och Facebookeventet här.

Hälsotränarna masserar för Musikhjälpen

Hälsotränarna på Molkom Folkhögskola i Karlstad kommer bidra till MH genom att sälja 30 minuters massage under den 11e och 12e december mellan kl 11-16. Skönt för både rygg och samvete! Här kan du läsa mer om var, när och hur du deltar ??

Kårsdraget för Musikhjälpen

Kårsdraget och baletten Kårsetten är Stockholms Universitets studentorkester och i år bjuder de på en julshow den 14e december i förmån för Musikhjälpen. Biljettpriset samt pengarna från fikan som säljs på plats kommer oavkortat gå till MH. Grymt initiativ, tycker vi på Studentkortet ?  Här är bössan och här är Facebookeventet.

Designhjälpen på Svf

Andraårselever på Grafisk Design & Kommunikationslinjen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping kommer att ta emot uppdrag under MH-veckan (v.50) där pengarna går direkt till Musikhjälpen. Här är bössan, och du kan läsa mer och lägga din beställning här! ?

E-sport på Sommenbygdens folkhögskola

E-sportslinjen på Sommenbygdens folkhögskola kommer genom digitala och fysiska aktiviteter att samla in pengar. För att hotta till det tävlar de mot skolans andra klasser för att se vilken klass som kan få in mest pengar. Game on! ? Se bössan här.

Uppsala Politicesstuderande

Under hela v.50 kommer politicesstudenter tillsammans med fyra andra programföreningar på Uppsala Universitet anordna “den traditionsenliga Professorskampen”, en julkonsert samt en beerpong-turnering, där alla intäkter går till MH. Läs mer om deras engagemang här. ?

Detta är som sagt bara ett axplock av alla grymma initiativ som studenter har startat. Till våra kära studenter vill vi bara säga; fortsätt imponera med ert engagemang, så ser vi till att samla in pengar för att alla ska ha rätt att fungera olika! ?