Alla dina rabatter

Inte klar med julklapparna? 6 tips på sista-minuten-julklappar

Har du suttit med näsan i böckerna hela december och inte hunnit köpa julklappar trots att det bara är några dagar kvar till jul? Du kan vara lugn, vi har samlat de perfekta sista-minuten-julklapparna med fri frakt och kort leveranstid.

Dela en upplevelse tillsammans

Kanske finns det inte någon julklapp som är så uppskattad som en upplevelse. Studentkortet ger dig 10 % rabatt på Live it där du hittar allt från en lugn spadag till fallskärmshoppning för den äventyrslystne. Du kan välja att antingen ge bort en specifik upplevelse eller ge bort ett presentkort i julklapp. Hos Live it hittar du både upplevelser för en eller två personer. Perfekt om du vill dela en rolig upplevelse med någon du tycker om! Presentkortet kan levereras till dig direkt digitalt.

För den modeintresserade

Letar du efter julklapp till någon som är modemedveten? Då hittar du dina sista-minuten-julklappar hos NA-KD eller Man of a kind. Du får studentrabatt och både fri frakt och fria returer med Studentkortet. Perfekt om du skulle råka köpa fel storlek! Snabba leveranser gör att du hinner få klapparna innan jul.

För att pigga upp i vintermörkret

En prenumeration på e-böcker och ljudböcker är en perfekt julklapp! När du ger bort en prenumeration på Nextory ger du bort tillgång till tusentals olika böcker, så alla kan hitta något att tycka om. Använd Studentkortet och köp en prenumeration i julklapp. Den som får julklappen kan läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker gratis hos Nextory i 30 dagar. Därefter betalar du från 139 kr i månaden så får han eller hon fortsatt tillgång till alla titlar. Man kan läsa och lyssna direkt i mobilen och får direkt tillgång till tjänsten. Alltså perfekt som sista-minuten-klapp, för du kan beställa så sent som dagen innan jul.

Skönhet för alla

Hos Cocopanda hittar du allt till den skönhetsintresserade till fantastiska priser. Du hittar över 9000 märkesvaror till både honom och henne. Det bästa av allt – med Studentkortet får du 100 kr rabatt vid köp över 499 kr och du får alltid gratis frakt och snabba leveranser.

Är det den 23e december och du fortfarande inte vet vad du ska köpa i julklapp? Det är inte för sent! Till den skönhetsintresserade kan du köpa en prenumeration på Glossybox eller The Man Box. Han eller hon får då en låda full av skönhetsprodukter varje månad. Studentkortet ger dig 10 % rabatt på den första boxen.

Något till hemmet

Har din lillasyster precis flyttat hemifrån eller önskar sig din pappa en ny stekpanna? Då hittar du dina sista-minuten-julklappar hos Cervera. Med Studentkortet får du 12 % studentrabatt, snabba leveranser och du får alltid fri frakt till butik och fria returer i butik.