Alla dina rabatter

Tips för att fixa nyårsfesten utan att tömma plånboken

Trots att allt fokus just nu ligger på julafton, närmar sig ju faktiskt även nyår. Vi har samlat tips på hur du får ihop en bra, snygg men billig nyårsafton. Ta del av tipsen redan nu så att du slipper stressa i mellandagarna! ?

Hitta kläderna

Beställ kläder till nyårsfesten redan nu, det kryllar av glittriga kläder i webbshopparna. Glöm inte att använda studentrabatten! Du hittar nyårskläder med studentrabatt hos bland annat Nelly, Ivyrevel, i nyårsshoppen hos Man of a kind, Stayhard och NA-KD. Glöm det säkra svarta och våga lysa upp mörkret med lite färg och glitter! ✨

Nya festblåsor är kul, men varken det billigaste alternativet eller det som är snällast för miljön. Innan du ger dig ut på jakt efter nyårskläder rekommenderar vi att du gör en djupdykning i dina kompisars garderober. De har säkert någon gammal nyårsstass hängandes som skulle må bra av att användas mer än bara en gång tidigare!

Fixa desserten på två minuter

Att anordna en nyårsmiddag är kul, men tidskrävande. Därför älskar man ju allt som går snabbt och inte kräver förberedelse. När det är dags för desserten vill man hellre umgås med gästerna än stå i köket. Den här desserten är den enklaste man göra, men också otroligt god och passar alla. Allt du behöver är:

  • Valfri sorbet, exempelvis hallonsorbet.
  • Alkoholfritt bubbel.
  • Valfri topping, exempelvis några frysta bär eller något ätbart glitter.

Gör så här:
Lägg upp sorbeten i skålar/glas. Lägg på toppingen. Häll över lite bubbel. Klart för servering! ??

Hitta pyntet

Partyhattar, girlanger, ballonger, you name it. Nyår = pynt. På Buttericks hittar du exakt ALLT pynt du kan tänkas behöva till festen. Glöm inte att använda studentrabatten – du får hela 30 % rabatt på allt!

Ta in granris utifrån (eller från den gamla julgranen) och spraya med glitterspray. Du kan även ge dina kläder och ditt hår en sista touch av glitterspray för att glittra ännu mer i nyårsnatten. Återanvänd passande julpynt (exempelvis ljusslingor, men lämna tomtarna) och dekorera bordet och rummen med. ?

För den pysslige

Skapa dina egna nyårsballonger! Köp färdig konfetti eller klipp sönder glitterband i små bitar. Fyll sedan genomskinliga ballonger med konfettin och blås upp. Perfekt att spräcka ballongerna klockan tolv så skapar du ditt eget konfettiregn vid tolvslaget! ?

Köp pyssel, som fina papper, pennor och glitter, på Panduro (använd studentrabatten). Skapa placeringskort till dukning och namnlappar att fästa kring glasens fot. Då kan alla hålla koll på sitt glas under kvällen och disken till dagen efter minskar. Win!

 

God jul och gott nytt år från oss på Studentkortet! ?