Alla dina rabatter

Skiweek Åre 2019

Varför ska man åka med till Skiweek Åre?⛷?

Det är dags att boka årets roligaste skidresa! Platserna är snart fullbokade, vilket inte är konstigt alls för det är superkul i Åre. Dra ihop dina kompisar, kärleksintressen och biblioteksbekanta för fyra dagars skoj! Ni väljer mellan vecka 3, 4 eller 5. För det sjuka priset 1 795 kr så får du fyra dagars boende, Skipass och Skiweekbandet.??

Vad är då Skiweekbandet?

Jo, det är ett häftigt band som ger dig en massa fördelar som bland annat lättare lunch i eventbyn, 20 % rabatt på skidhyra och rabatt på inträde till Skiweeks nattklubbar.

Studentkortets ramla-rätt-skola!

Du behöver inte vara en proffsåkare för att följa med till Åre! Lyckas du ta dig upp på skidorna efter ett fall så klarar du dig fint. Den tekniken lär du dig nedan hos Studentkortets ramla-rätt-skola!

Det är bättre att en så stor del av kroppen tar emot fallet än endast exempelvis ett ben.

Ett tips för att komma upp på skidorna är att placera skidorna parallellt över sluttningen. Tryck ner stavarna bakom dig för att få bättre balans samtidigt som du reser dig upp.

Står du i backen är det smart att sätta på den nedre skidan först. Det gör det mycket enklare att ställa sig upp och ta på den andra. 

Sådär ja! Nu är du redo för en grym studentresa! Läs mer och boka här!