Alla dina rabatter

Extrajobb där du gör skillnad!

Sök extrajobb hos Allakando.

I samarbete med Allakando.

Det finns jobb, och sen finns det jobb som verkligen gör skillnad för andra. Att jobba under studietiden är inget nytt sätt att dryga ut studentkassan på. Men att ha ett extrajobb där du gör en verklig skillnad för en ung människas liv, det är ju faktiskt någonting extra. Hos Allakando kan du göra det samtidigt som du får en lön och en viktig merit inför framtiden.

Viktigt och givande jobb där du hjälper andra

Som privatlärare och mentor kan du hjälpa en ung person att nå sina studiemål, samtidigt som du lägger en bra grund inför elevens framtid. Du matchas ihop med en elev som behöver hjälp inom samma ämnesområde du har goda kunskaper i, för att du då verkligen kan bidra till elever som behöver extra stöd och kunskap. Du bidrar helt enkelt till att eleven klarar sin utbildning.

Dessutom blir du en mentor och förebild för eleven. Genom utbildning inom coachning och pedagogik som du får från Allakando, kan du inte bara hjälpa eleven inom ämnesområdet, utan även bidra till elevens utveckling och stärka deras självförtroende. När du matchas ihop med en elev baseras det även på din personlighet, allt för att du ska kunna stödja eleven så mycket som möjligt.

Ger dig jobb efter examen

När du börjar arbeta hos Allakando får du viktiga erfarenheter, utbildning och coaching som du kommer ha nytta av genom hela livet, både i privatliv och yrkesliv. Du coachas och utbildas inom pedagogik, ledarskap och retorik, det fortsätter även under din anställning. Förutom att du hjälper till att stärka en elev, kommer även du att utvecklas och få nya kunskaper. Med andra ord bygger du helt enkelt på dina egna meriter inför din framtid och skapar ett attraktivare cv, samtidigt som du gör verklig skillnad.

Vem kan bli privatlärare och mentor hos Allakando?

– Du som vill göra skillnad för andra människor
– Både universitets- & högskolestuderande och gymnasister kan hjälpa en elev. Du anger inom vilka ämnesområden du har goda kunskaper och matchas ihop så att både du och eleven får ut så mycket som möjligt av er tid tillsammans
– Du kan arbeta minst 4 timmar i veckan
– Du kommunicerar bra och effektivt på svenska i både tal och skrift
– Framförallt är du en engagerad och positiv person

Du kan ansöka idag och får ofta ett uppdrag inom kort. Är du sugen på ett givande, meriterande och flexibelt extrajobb – in och ansök om att bli privatlärare och mentor hos Allakando!

LÄS MER OCH SÖK HÄR!