Alla dina rabatter

6 perfekta poddar för studenter

Vill du ha tips kring studentlivet, karriären, utbildningsmöjligheter eller bara är allmänt törstig efter kunskap? Här tipsar vi om 6 grymma podcasts som passar perfekt för studenter.

Studentvardag

En podcast om studentlivet vid Malmö universitet och allt som händer där omkring. Behöver du tips på bra studentkäk, gött Malmö-häng, karriär och CV-tips eller bara lära dig mer om studentlivet? Då finns det en podcast som är skapad av studenter på MAU för studenter på MAU, som innehåller massa grymma tips och allt du behöver veta för att få en lyckad studietid.

Lyssna på Studentvardag på Acast!

Bildningspodden

Som student vill du kanske boosta allmänbildningen och lära dig mycket på kort tid. Bildningspodden är en podcast där du varje vecka kan höra några av landets ledande forskare i ett spännande samtal om en historisk person, företeelse, idéströmning eller konstverk.

Lyssna på Bildningspodden på Acast!

Karriärpodden

En perfekt podd för dig som funderar på i vilken riktning du ska gå efter din utbildning! I Karriärpodden intervjuas framgångsrika kvinnor i ledande befattningar från olika branscher. Dessa långa personliga samtal ger inspiration, insikter och tips på karriärvägar.

Lyssna på Karriärpodden på Acast!

Ångestpodden

Som student kan man ibland känna press, ångest och oro över framtiden. Då är Ångestpodden perfekt att lyssna på! Podden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa.

Lyssna på Ångestpodden på Acast!

Allt du velat veta

En populärvetenskaplig podcast – den snabbaste och roligaste vägen till kunskap och allmänbildning. Ett ämne diskuteras av en expert i en knapp timme.

Lyssna på Allt du velat veta på Acast!

Studie- och karriärpodden

En podcast för dig som funderar på att studera eller redan studerar vid Uppsala universitet. Här intervjuas studenter, alumner, forskare och andra intressanta personer om studier och karriär.

Lyssna på Studie- och karriärpodden på Acast!