Alla dina rabatter

Vänd årets deppigaste tid!

Måndagen den 15 januari blev utsedd till 2018’s deppigaste dag – kände du av det? Tänkte du också att “attans vad mörkt och trist det är”? Vi lovar, du var garanterat inte ensam. Och vi hoppas att kunna hjälpa dig vända den här veckan till något riktigt bra! 

Mörker och mer mörker – men också tulpaner!

Ja det sägs att ”Blue Monday” upplevs gråare än vanligt. Må så vara hänt, men tänk också på att idag är det tulpanens dag. Det finns säkert erbjudande på värmeljus runt hörnet eller så har din närmsta mataffär annonserat ut en schysst rabatt. Gör dagen lite mindre grå och unna dig något extra idag.

Årets fattigaste dag – dags att testa nåt nytt

Pengarna du fick i december gick åt till julfirande och nyår och nu står du där med en skrikande plånbok – det gör ingenting! Det finns massor av aktiviteter som inte behöver kosta skjortan. Kanske gymmet bjuder på gratis provvecka eller så kan du testa och köra yoga via Youtube, rörelse sägs vara det bästa botemedlet mot just depp. Behöver du inspiration för smarta aktiviteter som är snälla mot plånboken har vi massor av bra tips: Bästa spartipsen för studenter, 5 tips för att ha råd med kurslitteraturen, Lev studentlivet till max.

Nyårslöftet blev fail – men det har ju bara gått 368 av årets 8760 timmar

Hade du massa fina nyårslöften men inser att 1, de var för orealistiska eller 2, du har inte kommit igång som du önskade. Lugna ned dig, det är fortfarande bara mitten av januari! Det finns gott om tid att skriva om dina löften och det gör heller ingenting att skjuta upp starten. Ge dig ett mål för idag – lova dig själv att vända idag och planera in någon rolig aktivitet med en vän ikväll. Spelar ingen roll om det är bowling eller ett avsnitt på av en ny serie.

Vi tänker såhär – tillsammans kan vi få bort den här gråa känslan! Därför kommer vi under veckan fylla våra sociala medier med pepp och bra tips för en tom studentkassa. Häng med oss!