Alla dina rabatter

Vad du behöver veta om Skiweek Åre

Äntligen drar Skiweek Åre 2018 igång. Vi listar det du behöver ha koll på!

Incheckning i Fjällbyn

Pressbyrån bjuder på studentkaffe och gofika vid incheckningen i Fjällbyn. För er som kommer till Fjällbyn på söndagen innan incheckningen börjat så finns det möjlighet att lämna in väskor tills ni får ert boende. Passa på att dra några åk i backen, kika runt i Åre eller studsa in på afterskin. Här hämtar du även ut ditt skiweekband och Eldorados frukostkasse.

Skiweekbandet

När du har bokat boende + SkiPass ska du registrera dig för att få Skiweekbandet. Det ger dig tillgång till mängder med schyssta rabatter och upplevelser. Skiweekbandet är gratis, du får det tillsammans med din goodiebag i samband med incheckning. Se till att alltid ha på dig skiweekbandet så du inte missar några lokala rabatter.
Läs mer och registrera dig här.

Frukostkasse från Axfood

Eldorado fixar frukostkassen som du hämtar när du checkar in. Kassen kostar 99 kr som betalas på plats. Du får även ett par schyssta minihögtalare på köpet. Spana in kassen och förbeställ ditt morgonkrubb här.

Eventbyn

Eventbyn ligger i VM6:an och är Skiweek Åres hjärta. Här hittar du skönt häng, musik, och kan vila upp dig inför nästa åk. Här bjuds du på lättare lunch och kanske lite annat smått och gott. Det kommer också att arrangeras roliga tävlingar och aktiviteter. Mån-ons 13:00 kan du också prova på Skicross! Och glöm inte värmetältet – en skön paus för frusna händer och fötter.

Eventbyn är öppen 10.30-14.30 mån-ons.

Vad händer i eventbyn?

I pressbyråns värmetält bjuds det på korv med bröd, studentkaffe och en massa annat gott.

Axfood och Eldorado bjuder på en mumsig kikärtsgryta i värmetältet när det är lunchdax. Vegetarisk, varm och nyttig, mumma för skidåkarmagen.

Ladda med energi inför nästa åk i Gainomaxbaren. Dem fixar dessutom tävlingar och skönt häng.

Halebop bjuder på musik, tävlingar och ser till att din mobil alltid kan vara laddad. I värmetältet kan du slå dig ner i Halebop-loungen för att ladda upp dig själv och din telefon. Vill du ut i backen igen kan du lämna in telefonen för laddning, ta ett par åk och hämta upp en fulladdad telefon.

Utanför värmetältet kommer Halebops DJ Patrick Sandz skapa rätt stämning på området, fritt fram för lite spontan pjäxdans! Passa på att tävla i bungyrun med chans att vinna fina priser, som t ex den åtråvärda Halebop-mössan, fingervantar och massa andra bra grejer! På onsdagar arrangerar Halebop snowracertävling där du har chans att vinna schyssta trådlösa hörlurar från Urbanears.

Halebopmössan

På måndagar bjuder Halebop in till röj när vi tillsammans tar över Verandans afterski! De 100 första som kommer in får den otroligt snygga Halebopmössan! Mössan gäller som köföreträde till nattklubben på Bygget under resten av veckan (gäller fram till 23.00). Se till att komma i tid och få din Halebopmössa!

Afterski och Nattklubb

Mer information om Afterski och nattklubben hittar du här.