Alla dina rabatter

8 enkla nyårslöften!

Det där med nyårslöften är inte alltid så lätt. Hur många år har man inte avgett massa löften som två veckor in på det nya året redan är brutna? Vi har därför sammanställt en lista med åtta nyårslöften som faktiskt går att hålla!

SOV!

Sömn är viktigt! Ett löfte du bör ha det här året är att prioritera sömn. Tänk så skönt att inte behöva ha dåligt samvete för att du tillåter dig själv att ta några extra snoozeminuter, du måste ju hålla ditt löfte!

Ät gott!

Vi tror att det är lättare att hålla sig till en hälsosam kost om man ibland unnar sig själv onyttigheter! Lova därför dig själv att äta dina favoriträtter oftare!

Ha mer kul!

Ett viktigt nyårslöfte alla borde avge är att ha mer skoj. Eftersom att nyårslöften ska få dig att må bra så är det perfekt! Gör mer av det som gör dig glad!

Enklare mål

Det är större chans att lyckas hålla sina löften om du gör dem så enkla som möjligt, GENIALISKT! Det är bättre att sätta upp mindre delmål, istället för ett stort. Följ upp målen och checka av emellanåt. Det är mer hållbart än att du i mitten av mars ska vara fortsatt lika peppad på nystart som när du befann dig i nyårsfestens euofori.

Var snäll x2

Vi tror egentligen inte att detta löfte behöver en förklaring. Var bara schysst, både mot andra och dig själv. Man ska inte vara så hård mot sig själv! Det är exempelvis helt okej om du inte lyckas håller alla löften i vår lista!

Spara pengar…

Att spara pengar är alltid ett bra löfte. En studentbudget och en stor vilja att shoppa går tyvärr inte riktigt ihop. Men har du tänkt på att du sparar pengar genom att använda studentrabatter? 😉

Sopsortera

Lätta på samvetet och börja sopsortera! Vi tror på er! Fixa två lådor av valfri sort, släng vissa grejer i den ena och andra grejer i den andra. WOOP!

och…TAGGA 2018!!