Alla dina rabatter

Tävla om Skiweek-paket med Pressbyrån

I januari är det dags för Skiweek – årets roligaste skidfest. Tusentals studenter från hela norden möts i Åre för att åka skidor, gå på after ski och festa loss på nattklubb! 

För tredje året i rad är Pressbyrån huvudsponsor för Skiweek Åre, och i år kör de en grym tävling! Du och tre vänner kan nu vinna varsitt Skiweek-paket, som inkluderar SkiPass och boende under vecka 5 (sön 28 jan – tor 1 feb).

Tävla genom att:

  1. Köpa en studentkaffe på Pressbyrån
  2. Ta en bild på dig själv med studentkaffet och lägga upp på Instagram med en motivering till varför just du ska vinna och använd #pressbyrånskiweek. Totalt kommer Pressbyrån att utse 7 st vinnare fram till den 22 december. Glöm inte att ha en öppen profil på Instagram.

Här kan du läsa mer om tävlingsregler och villkor.

Här kan du läsa mer om Skiweek Åre och köpa biljetter: skiweekare.se