Alla dina rabatter

Shoppa billigt, men till vilket pris?

Mellandagsrean. Butikerna fylls upp med erbjudanden du gått och väntat på. Kanske har du fått ett bidrag i julklapp för att uppdatera studentlyan eller så har du väntat med att köpa vinterjackan. Hur som helst, fynda blir ett faktum. Hur ska du ta dig an mellandagsrean på bästa sätt, är det värt mödan? Studentkortet tipsar!

Inga onödiga köp

Allt är inte ett fynd bara för att de reas ut, tänk över vad du behöver och vad som saknas. Stäm av med prissajter online och tänk efter: behöver jag verkligen den här och är det till ett bra pris?

Orka bära hela vägen hem

Är du på besök hemma över julhelgen och tåget väntar på att ta dig tillbaka till studierna. Tänk på att du ska orka bära med dig alla fynd och klappar hem. Tågen fylls snabbt med stora resväskor under storhelgerna och reser du själv kan de bli en megainsats för att ens komma på/av tåget.

Shoppa online

Orkar du inte med hetsen, stressen och kalabaliken – ta det chill. Fynda på nätet istället! Supersmidigt och enkelt att shoppa online.  Rean kommer hem till ditt vardagsrum istället för att köa i oändlighet ute i butikerna – det kommer ramla in rabattkoder och schyssta erbjudanden, så håll koll i mailen.

TIPS! Hallåkonsument.se

Handlar du mycket online och vill ha koll på vilka rättigheter du har och vad som gäller om du ångrar dig eller vill lämna tillbaka en vara? Hallåkonsument.se har samlat all information du behöver!

Lycka till där ute och kom ihåg att handla varsamt – håll även utkik i vår app och på hemsidan – det kommer ramla in studentrabatter under mellandagsrean för dig med Studentkortet!