Alla dina rabatter

Shit Sherlock!

Vuxentiden är till för seriösa lekar med välplanerade attiraljer – vilket vi gör alldeles för sällan! Skratt har dessutom en positiv effekt på vår hälsa, smärta och stress. Därför vill vi slå ett slag för nervkittlande äventyr – och speciellt Escape Room!

Vässa hjärnan, sätt på dig detaljsinnet och förlora dig i fantasins värld. För det är vad som kommer att behövas när du ska ta dig ur Espace Room.

Escape Room påminner om konceptet på Fångarna på fortet, men med en Sherlock Holmes-twist. Till skillnad från Fångarna på fortet är det ett rum som ska undersökas och du har 60 minuter på dig att lösa mysteriet. Dessutom har alla rum en unik bakgrundshistoria som gör det svårt att inte leva sig in mysteriet.

Det fantastiska med denna typ av äventyr är att allt annat glöms bort i 60 minuter och du och dina vänner endast finns här och nu. Telefonen lämnar du ifrån dig innan du stängs in tillsammans med dina medspelare i ett väl planerat rum där varenda detalj kan vara lösningen som ni letar efter. Eftersom det är tidspress har ni ingen tid att förlora, utan det är skarpt läge som gäller.

Och du vet ju inte vad som kan vara en lösning eller ledtråd, vilka effekter som kommer dyka upp i rummet eller vem som kan komma på blixtvisit. Det blir en upplevelse fylld av byxångest och förtjusning – helt underbart!

Tips för att lösa rummet på bästa sätt:

  • Allt kan vara en möjlig lösning eller ledtråd, så avfärda inget!
  • Var inte för många i rummet – då kan det bli trångt och frustrerande. Kolla vad rekommendat antal personer i rummet är.
  • Kom ihåg att ingenting farligt kan hända oavsett hur trångt eller läskigt vissa uppgifter kan kännas.
  • Och såklart, välj ett rum som ingen av er varit i tidigare!

Boka Espace Room med 10% studentrabatt!

Du med Studentkortet får 10% studentrabatt på alla upplevelser från upplevelsepresent.se De erbjuder en mängd olika upplevelser i varierande prisklasser. Bjud bästa vännen på en helikoptertur över staden, pappa på en tur i sportbil med plattan i mattan, eller ta en runda runt höghöjdsbanan.

Upplevelsepresent.se har något för alla – heja äventyr och upplevelser!

I samarbete med Upplevelsepresent.se.