Alla dina rabatter

Pennywise vs lakanspöke – så fixar du halloweendräkten!

Halloween närmar sig med stormsteg och nedräkningen för studenternas sittningar är igång. Men, vad ska du klä ut dig till!? Hur ska du toppa förra årets utklädnad och hur högt vågar du sätta ribban under sin första termin? 

Oavsett om du funderar på att vara civilpolis, modell, Kalle Anka, Pennywise eller zombie kvarstår fortfarande – dräkten ska sättas ihop, samtidigt som du inte har världens största budget att lägga.

Därför tänkte vi hjälpa till och ge lite snabba råd. Välkommen till Studentkortets Halloweenskola för en tight budget!

Dräkten

A och O – Med lite fantasi och pyssel kan du plocka ihop en magisk dräkt hos din lokala second hand, billigt och framför allt miljövänligt! Vill du dock slå på stort och är dålig med nål och tråd, använd din studentrabatt på CDON.COM. De har fyllt på med massor av dräkter och roliga prylar inför halloween. Och med Studentkortet får du fri frakt över 100 kr!

För att få igång fantasiknölarna så ger vi ifrån oss några tips (OBS! fritt för tolkning): Gammal och erfaren, Humla, Vindruvsklase, Morgontrött, Badkruka, Turist, Julklapp, eller ett modem

Sminket

Har du kläderna klara men bara behöver bättra på makeupen? Ibland behöver du inte ens köpa in några nya plagg för att sätta ihop en dräkt – sminka dig gammal och rynkig med skugga och kajal eller koka ihop en pampig dödskallesminkning. Använd dig av inspirationsvideos och nyttja dina studentrabatter hos Cocopanda eller Nice Beauty för det du behöver.

Pyntet

Har du tänkt bjuda hem vännerna inför sittningen eller vill du bara pynta lite extra inför den stora helgen? Klicka dig då in på Cervera och använd din studentrabatt för att uppdatera pyntskåpet och göra de extra fint hemma! Vill du inte köpa nytt kan vi tipsa dig om att ta dig ut för att samla på dig vad naturen har att erbjuda – löv, snitsiga grenar eller kottar kan hösta till inredningen i ditt studentboende utan att kosta skjortan.

 

Stort lycka till och tänk på att göra det enkelt för dig! På Halloween gäller det att gå all-in, men det behöver inte kosta dig hela studiebidraget!