Alla dina rabatter

Skidor, snowboard, studenter och fest!

Det finns få saker som är så fantastiska som att glida ner för backen med blå himmel, stekande sol, nyfallen snö och en hörlur i ena örat. Du som vet vad jag menar förstår precis vilken känsla jag är ute efter.

Det här är ett inlägg för dig som älskar snö, fjällen och skidbacken. Du vet, den personen som älskar att hänga runt i skidkläderna både i och utanför backen, den som har vallat den egna brädan eller skidorna innan och älskar after skiin. Men det är också ett inlägg till dig som älskar att hänga med massa andra studenter, gillar happenings, att ha kul men inte nödvändigtvis gillar att åka skidor eller snowboard.

Skiweek 2018 kickar snart igång. Vecka 3,4 och 5 under 2018 är Åre fullt av studenter som är där för att ha ruskigt roligt. Men istället för att vi ska berätta hur fett det är där – så låter vi Skiweek 2017 tala för sig själv.

Enjoy, hoppas vi ses där nästa år!

Läs mer och boka Skiweek 2018 här.