Alla dina rabatter

Inte bara spara, tjäna pengar också!

Extrajobb med Studentkortet

Blev introveckorna dyra för plånboken och du behöver mer än smarta studentrabatter – då är det dags för extrajobb! Många studenter undrar varför man ens behöver extrajobb och vad det tjänar till. Därför har Studentkortet vaskat fram de främsta anledningarna till att varför du faktiskt ska passa på att extrajobba under studietiden!

Ser bra ut på ditt CV!

Arbetslivserfarenhet är alltid hett när du söker dina första jobb efter examen. Och erfarenhet skaffar du inte sista terminen, se till att ge dig in i matchen redan nu.

Du bygger ett schysst kontaktnät

Även om du jobbar få timmar så lär du snabbt känna dina kollegor och andra nyckelpersoner som kan bli värdefulla kontakter när det är dags för ett heltidsjobb i framtiden.

Drygar ut studentkassan

Studietiden kan bli dyr, så det gäller att tänka smart.  Utöver att handla smart med studentrabatter kan det vara bra att fylla på med lite extrapengar utöver CSN.

Bryt av med jobb mellan inlämningar och tentor

Ibland blir det för mycket för hjärnan och teoriböckerna blir allt för mastiga. Då kan det vara skönt att stänga av och syssla med något annat några timmar. Ett extrajobb är perfekta sysslan!

Så, var hittar du extrajobbet?

För att landa ett roligt extrajobb kan du gå tillväga på lite olika sätt. Via Studentjobb kan du hitta det perfekta studentjobbet. Studentjobb hittar du också i Studentkortets App. Håll även utkik efter rekryteringsträffar eller händelser på ditt campus, lediga tjänster brukar annonseras ut genom affischer eller att företagen kommer till campus och hälsar på.

Behöver du hjälp med personligt brev eller råd när du ska skriva ditt CV, kanske vill du ha tips inför intervjun? Karriärhjälpen via Metrojobb hjälper dig och har massor av inspiration!