Alla dina rabatter

Heja hösten – detta behöver du!

Kyligare dagar och mörkare kvällar är på väg. Men frukta inte – hösten är ett perfekt tillfälle att shoppa mycket mer än stickade koftor, varma tofflor eller mysiga ljus. Studentkortet fixar höstens handlingslista.

Trådlösa lurarna som laddas via din Android

PUGZ trådlösa lurar tar 40 minuter att ladda upp och använder bara 3% telefonens batteri. Välj mellan läckande eller täta lurar i olika färger. Sladdfritt och bra, perfekt för bylsiga höstkläder. PUGZ med studentrabatt.

 

Underskatta inte ett klassiskt brädspel

Bjud in polarna en ruggig lördag och spela ett riktigt oldschool brädspel. Ladda med ett enkelt snabba spel till strategifyllda långkörare. Brädspel med studentrabatt.

 

Vinterskorna för sneakersälskaren

Hotta upp höstruskiga dagar med ett par robusta sneakers. Timberlands modell ”höga sneackers” är supersnygga och kan användas ända fram tills nästa sommar. Perfekt för sneackersälskaren! Timberlands med studentrabatt.

 

Förnya studentbostaden med fräscha posters

Uppdatera dina ramar med nya posters. Budgetmässigt och gör gott för själen. Snygga posters med studentrabatt.

 

Åk på weekend

Boka in en tredagars miniresa med vännerna, partnern eller varför inte unna dig själv en egen trip. Det finns massor av bra dealer du kan ta del av, och i ju godare tid du är desto bättre priser får du. Studentrabatt på paketdealer.

 

Lyxigt, fryst och färdiglagat.

Varför inte föregå ”slutet av månaden” och köp dig själv en lyxmiddag eller två som du sparar i frysen tills kylen gapar tomt. Picard serverar färdiglagad fryst kvalitetsmat som du kan handla när du fått CSN, och spara i frysen ända fram tills det gapar tomt i kylen. Guldkant på vardagen! Färdiglagad lyxmat med studentrabatt.