Alla dina rabatter

Fira studenten med stil

Studentveckan hos Studentkortet

Mösspåtagning, studentskivor, klädångest och studentflak. Förberedelserna för dagen börjar långt innan själva dagen äger rum. Och det är ju inte särskilt konstigt – för det är en dag du bara får uppleva en gång. Känslan när du springer ut från skolan är obeskrivlig. Du har klarat av tre år studier och lyckats ta dig i mål – och givetvis ska det firas ordentligt!

Men det finns många moment som ska förberedas innan den stora dagen. Vad ska du ha på dig under utspringet? Har du samma kläder på kvällen? Och du har väl inte glömt att även mottagningen ska ordnas? Hur ska bordet prydas och vad ska maten serveras på?

Eftersom vi vill att din dag ska vara absolut bäst har vi laddat med extra bra rabatter hos NA-KD, RoyalDesign, Zalando och Bubbleroom. Du hittar alla erbjudanden i vår app under ”kuponger”.

Gå in och frossa bland klänningar, skor, kostymer och massa annat grymt! Har du inte appen än? Ladda ner den här!