Alla dina rabatter

Hitta rätt dator för terminsstarten

Hitta rätt dator för studierna

Det är inte lätt att hitta den perfekta studiedatorn. Många viktiga kriterier ska uppfyllas! Tänk på dessa punkter när du letar ny dator för vårterminen.

Snabb och kraftfull

Din dator ska vara tillräckligt snabb och kraftfull för de utmaningar som du som student ställs inför. I skolan blir det stor filhantering och konstant användning, och hemma blir det kanske spel och streaming. Se till att din dator klarar mycket!

Batteritid

Din dators batteri måste räcka hela skoldagen – för vem vill börja packa fram sladdar och leta efter eluttag mitt under föreläsningen?

Lätt och smidig

Du måste kunna få ner datorn i väskan tillsammans med all kurslitteratur. Du måste orka bära med den hela dagen, mellan föreläsningar, seminarium och under resor till och från skolan.

Bra pris

Datorinköpet måste vara schysst mot studentplånboken. Som tur är har vi på Studentkortet mängder med studentrabatter för just detta. Spana in alla rabatter på datorer här!

Du behöver helt enkelt tänka till lite extra när du letar efter din nya studiedator. Både Apple, HP och Microsoft har bra datorer för studier, och ger studentrabatt! Vårt tips är att börja spana in dem. Det finns också fler guider på nätet där du kan hitta mer information om hur du väljer dator på ett smart sätt.

Lycka till med ditt datorköp, och med studierna!