Alla dina rabatter

Vardagen är tillbaka

Studentrabatt hos MM Sports

I Samarbete med MM Sports.

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är dags att ta tag i plugg och träning på allvar. Visste du förresten att träning sägs förbättra koncentrationen? Att komma igång med träningen gör dig alltså både starkare och uthålligare och ger bättre resultat på tentorna.

Efter en lång och härlig sommar med fysiska aktiviteter och utehäng långt in på småtimmarna kommer hösten med jobb och plugg – och därmed också stillasittandet. Det är därför viktigt att hitta den där peppen och komma igång med träningen för att slippa ryggont och annat, som kommer lite som ett otrevligt brev på posten. Vi tror stenhårt på devisen att träning ska vara kul! Här finns givetvsis många vägar att gå, och vad som är “kul” är såklart olika från person till person. Men grunden tror vi är schyssta träningskläder, bra träningsutrustning och rätt (och god) näring.

Hos MM Sports hittar du allt från träningskläder till MMA- och träningsutrustning. Dessutom är MM Sports en av Nordens största leverantör av kosttillskott. MM Sports har ett brett utbud av säkra och effektiva produkter till marknadens bästa priser. Den som önskar lite hjälp på traven och en extra push i rätt riktning kan få kosttillskottsrådgivning och insidertips från branschledande experter om vilka produkter just du skulle kunna tänkas ha nytta av – helt gratis. Hur bra?!

MM Sports korta fakta om träning och kost:

  • Högre proteinintag leder till mer muskler
  • En majoritet av svenskarna misstänks lida brist på D-vitamin under vinterhalvåret
  • Brist på D-vitamin kan leda till diffusa symptom som trötthet, nedstämdhet och försvagat immunförsvar
  • Tillskott med aminosyran L-theanin kan dämpa nervositet och kan förbättra fokus och nattsömn

Spana in utbudet på MMSports.se eller i någon av deras fysiska butiker runt om i landet.
Lycka till med träningen!

Och viktigast av allt: Du har alltid 10% studentrabatt. Hämta din rabattkod här.