Alla dina rabatter

50% rabatt på smartphone för musikälskaren

Studentrabatt hos Marshall

Älskar du ny teknik och värdesätter riktigt bra ljud? Då har vi hittat en perfect match till dig. Dessutom med RIKTIGT bra studentrabatt!

Marshall, som för många av oss är starkt förknippade med högtalare, hörlurar och förstärkare, släppte släppte förra året sin smartphone – Marshall London. Men trots att Marshall nu slagit sig in på en ny marknad, har man inte tullat på ljudkvalitén. Nej, snarare tvärtom faktiskt. Marshall London är telefonen för musikentusiaster och lockar med flera musikfokuserade funktioner och appar. Telefonen har inbyggda stereohögtalare och har bättre ljudkrets än i många andra smartphones på marknaden.

Snygg design som känns igen

Designen med lädermönstrat bakstycke och räfflade sidor påminner starkt om deras klassiska förstärkare. Riktigt snyggt tycker vi! En annan kul designdetalj är att ljudvolymsknappen är i form av ett mässingfärgat hjul istället för den mer konventionella volymknappen. En annan cool detalj (musiknördsvarning!) är att telefonen har dubbla utgångar. Tanken är att den ska kunna fånga upp och spela in ljud likväl som den ska kunna avge ett riktigt bra sound.

Studentrabatt hos Marshall

De hörlurar som följer med telefonen sägs vara av ovanligt bra kvalitet.

Exklusiv rabatt

Det enda som Marshall London egentligen fått nedslag på är det höga priset. Därför känns det riktigt kul att du med Studentkortet får hela 50 % rabatt! Men passa på – erbjudandet gäller endast t.o.m. den 18 september 2016.

Erbjudandet har gått ut. Men spana gärna in Marshalls andra studentrabatter här.