Alla dina rabatter

Håll igång träningen i höst

Håll igång löpningen i höst - Studentrabatt hos Reebok

I samarbete med Reebok


Om du vill hålla plugghjärnan i trim under hela terminen ska du definitivt ut och springa under hösten. Det kan kännas motigt när mörkret och regnet börjar dra in – men med rätt utrustning blir det lätt som en pannkaka!

När du ska ut och springa under hösten ändras förutsättningarna. Regn, blåst, kyla och kanske till och med snö sätter käppar i hjulet för både motivationen och den faktiska möjligheten att ge sig ut i löpspåret.

Kläderna du väljer för löprundan ska hjälpa kroppen att behålla värmen som du själv producerar, men även föra bort fukt och den överskottsvärme som kroppen inte behöver.

Det är smart att välja flerlagersprincipen. Det ger ett bra skydd mot både kyla, blåst och regn. Det ger också en flexibilitet – du kan lätt vädra ut kroppsfukten och ta bort ett lager om du blir för varm.

Nu är det läge att investera i höstens löparkläder! Vi tycker du ska spana in Reeboks outlet – där hittar du mängder av plagg perfekta för höstens löprundor. Just nu får du ytterligare 25% rabatt på de redan låga outletpriserna. Rabatten dras av automatiskt i kassan. Spana in Reebok outlet här.

P.S Glöm inte reflexer!