Alla dina rabatter

5 appar för dig som pluggar

5 smarta appar

Vi tipsar om 5 smarta appar som förenklar studentlivet.

Evernote

Med Evernote kan du skapa och samla så gott som allt som hjälper dig till ett bra resultat på den kommande tentan eller inlämningen. Du kan skriva, spela in eller fota anteckningar. Allt som du har skapat i Evernote kan du söka på, även handskriven text, och det finns direkt tillgängligt i alla dina enheter.

Gratis för både iOS och Android

GOOGLE DRIVE

Google Drive är inte helt olik Dropbox. Men med den stora skillnaden att du med Google Drive kan ge flera personer access till ett dokument och där alla tillåts redigera det. I realtid. Google Drive har dessutom en chat- och kommentarsfunktion som är ovärderlig när ni arbetar i samma dokument från olika platser, t.ex i samband med ett grupparbete.

Gratis för både iOS och Android

7 MINUTE WORKOUT

Klockren app för dig som känner att du inte riktigt har tid att träna på gym, men ändå vill hålla hålla igång träningen. Med 7 minute workout får du övningar presenterade för dig. Din virtuella coach guidar dig genom passet och berättar och visar hur du genomför övningen Du kan också skapa din egen träningslogg och skräddarsy ditt eget träningsprogram. Och som namnet  antyder – träningspasset är inte längre än 7 minuter.

Gratis för både iOS och Android

YOUTUBE

På Youtube finns oändligt många klipp såsom inspirerande TED talks och föreläsningar. Och att ibland ta en paus i pluggandet och kolla in ett klipp på en nysande panda-unge eller trailern till kommande säsong av Game of Thrones är inte heller fel. Tvärtom! Det kan ge dig ny energi att lägga på grupparbetet eller tentaplugget. Se bara till att hålla koll på tiden. Det är nämligen förvirrande lätt att tiden äts upp.

Gratis för både iOS och Android

Studentkortet

Vi menar att Studentkortet är studentplånbokens BFF. Med Studentkortet får du tillgång till hundratals rabatter direkt i mobilen – Du hittar studentrabatt på allt ifrån teknikprylar, mobiltelefoner och hushållsapparater till kläder, kattfoder, resor och restaurangbesök. Studentkortet fungerar även som fullständig studentlegitimation.

Gratis för både iOS och Android