Alla dina rabatter

KÖRKORT LEDER TILL JOBB

Ta del av studentrabatt på korkortonline och korkort.se

Att ha körkort är en stor konkurrensfördel när du söker jobb, med under de senaste åren har antalet unga som tar körkort minskat. Det beror främst på att unga inte har råd. Mer än varannan arbetslös mellan 18 och 24 år saknar körkort och kan på grund av det inte söka alla jobb som finns.

Att ha körkort är ofta ett krav när man söker jobb, särskilt i säljyrken, inom byggsektorn, och vården. Det är helt enkelt en nyckel till jobb och används ofta som ett sätt för arbetsgivare att gallra bland de jobbansökningar som kommer in. Att unga väljer att vänta med att ta körkort innebär därför att just den ungdomsgrupp som allra bäst behöver körkortet inte tar det ­– vilket är ett stort problem.

Är det dags för dig att ta ditt efterlängtade körkort?

Eftersom att fördelarna med att ha körkort är många vill vi på Studentkortet se till så många studenter som möjligt får möjlighet att skaffa sig det. Ta hjälp av korkortonline.se, korkort.se för att plugga online – enkelt, snabbt och effektivt.

Idag kostar ett körkort i genomsnitt 15 000 kronor. Ingen billig historia och inte helt lätt att själv finansiera som student. Inräknat är kostnaderna för de obligatoriska momenten så som halkbana, riskutbildning, teoriprov och uppkörning. Och utöver detta tillkommer även kostnader för körlektioner, teoriutbildning, övriga avgifter och kostnader för privat övningskörning.

På Studentkortet tar du del av riktigt bra rabatter som underlättar för dig när det är dags att ta körkort!

  • Körkortonline.se är en av Sveriges största webbplatser inriktad på B-körkort. Där kan du i lugn och ro läsa om kraven för körkort, öva på körkortstest, delta i diskussioner, hitta en trafikskola och läsa gratis körkortsteori. Du förbereder dig enkelt och smidigt inför teoriprovet med hjälp av 1 000 körkortsfrågor. Som studentkortsinnehavare får du dubbel giltighetstid på ditt konto med teorifrågor.
  • På körtkort.se förbereder du dig för bil, motorcykel och EU-moped. Med tillgång till tusentals körkortsfrågor, bilder, förklaringar och videofilmer blir du snabbt redo inför teoriprovet och minskar kostnaderna för din utbildning. Med Studentkortet får du 20 % rabatt på ditt medlemskap.