Alla dina rabatter

NYA FAVORIT-RABATTER

Nya rabatter på Studentkortet

Som student finns det faktiskt mycket gott att förvänta sig! På Studentkortet går det undan och vi kan nu erbjuda dig ett helt gäng med nya, trevliga studentrabatter. Här kan du läsa om våra nya favoriter och se till att studentlivet blir så bra som möjligt:

UR & PENN: här hittar du ett brett och trendigt sortiment av modeaccessoarer. Du kan shoppa mängder av klockor och accessoarer för alla tillfällen. Välj och vraka mellan halsband, armband, örhängen, solglasögon och hårsmycken. Via Studentkortet får du 15% studentrabatt på hela sortimentet.

Baron: erbjuder ett lyxigt sortiment med klassiska och eleganta väskor. Sedan starten 1978 har det svenska varumärket Baron tillverkat eleganta portföljer och väskor av högsta klass. Är du på jakt efter en tidlös weekendväska, läderportfölj eller business-väska? Studentkortet erbjuder dig 10% rabatt på ditt köp.

Bokus: Bokus är en välsorterad bokhandel på nätet med låga priser, snabba leveranser och grymma erbjudanden. På Bokus hittar du de senaste nyheterna och ett stort sortiment av kursböcker – vilket är riktigt uppskattat när man pluggar! Just nu får du fri frakt vid köp över 99 kr, men också ett helt unikt erbjudande för dig med Studentkortet. Köp två storpocket ur Outlander-serien av Gabaldon för 139 kr (ord.pris 178 kr).

OnePlay: På OnePlay kan du köpa de nyaste speltitlarna till låga priser. Du hittar ett brett sortiment av titlar till följande konsoler: PS3, PS2, Xbox360, PSP och Wii. För en månadskostnad har du även möjlighet att hyra alla spel som finns i sortimentet. Med Studentkortet har du tillgång till en unik rabattkod på 5%.

Zanzlöza Zmycken: Det här är Sveriges mest spännande smyckesbutik. Här hittar du allt från de mest överdådiga strasshalsbanden till vardagens bas-smycken. Det finns något för alla stilar och alla tillfällen! På Studentkortet får du studentexklusiv rabatt på 15% och dessutom fri frakt över köp på 350 kr.

Boxi: Som student är det inte ovanligt att flytta runt ofta, och det därför kan vara skönt att ha någonstans att förvara sina saker som inte får plats hemma. Boxi är en smart förvaringstjänst som hämtar, förvarar och kör hem de saker som du inte får plats med hemma. Dina saker förvaras säkert, tempererat och försäkrat hos Boxi. Och när du behöver dina saker igen sker hemleveransen inom 24 h! Hos Boxi lånar du även gratis lådor som du kan packa i och fri hämtning av dina saker ingår alltid. Via Studentkortet får du 15% studentrabatt på Boxis förvaringstjänster.

Supersaver: Det här är en bra rabatt för alla ressugna studenter! Hos Supersaver bokar du flygbiljetter hos 650 flygbolag, väljer mellan 240 000 hotell världen över, bokar hyrbilar i alla storlekar och prisklasser och väljer och vrakar bland tusentals roliga aktiviteter på resan, allt till några av marknadens billigaste priser. Just nu får du 300 kr rabatt vid köp av paket på flyg och hotell.

Warehouse: Hos Warehouse shoppar du kläder som passar alla tillfällen – festkläder, toppar, blusar, jackor och kappor, jeans, byxdressar och mycket mer. Och vill du komplettera din look hittar du också smycken och accessoarer. Men Studentkortet får du 10% rabatt på hela sortimentet!