Alla dina rabatter

Mobiltillbehör till iPhone

Studentrabatt på mobiltillbehör till din iPhone

Hur ska man göra för att se till att man får ut mesta möjliga av sin Iphone? Vi på Studentkortet har satt samman en liten guide som ska hjälpa dig på traven när du söker genom det enorma utbudet av mobiltillbehör som finns därute på marknaden. För visst fungerar din iphone bra som den är på egen hand, men med rätt tillbehör kan den bli så mycket mer än bara en smartphone. Med ett smart fodral blir telefon en kombinerad plånbok/telefon och med ett par ordentliga telefonhörlurar med inbyggd mikrofon kan du njuta av musik närhelst du önskar utan att ge avkall på ljudkvalitet.

Hos CDON hittar du ett brett urval av tillbehör till iPhone som bl a skärmskydd, laddare, hörlurar och fodral och med Studentkortets rabatter kan du göra en bra affär som ger dig mer pengar kvar i fickan.

CDON har även ett stort sortiment av hörlurar och fodral och här har vi listat tre produkter av vardera i tre olika prisklasser för studenter som är intresserade av kvalitet och funktion.

Hörlurar till iPhone

Först och främst är det viktigt att skaffa sig ett par bra, stryktåliga och snygga hörlurar. Det finns många varianter på marknaden och vi på Studentkortet har testat några som vi kan rekommendera för studenter med höga kvalitetskrav men begränsad kassa. Vi har provat in-ear lurar som är lurar som du fäster i örat (till skillnad från kåpor som täcker örat utifrån).

In-ear hörlurar är praktiska då de inte tar så stor plats och ofta är billigare än kåpor. Samtliga modeller som vi rekommenderar har både inbyggd mikrofon och svarsknapp för att du enkelt ska kunna svara om det ringer mitt i en låt.

  • Lyxvarianten: Beats By Dr. Dre urBeats Monochromatic. Moderiktiga och slimmade hörlurar av högsta kvalitet. Speciellt framtagna för en musikälskande målgrupp av superproducenten Dr. Dre. Finns i färgerna rosa, blå och röd. Kostar ca 899 kronor på CDON.
  • Mediumvarianten: Nocs Ns400 Flat Cable. Brukslurar med ett av marknadens bästa In ear-ljud. Har en praktiskt platt sladd som gör att den inte trasslar ihop sig lika lätt i fickan. Passar perfekt för dig som lyssnar mycket på musik eller poddar men som inte är så brydd om design. Finns bara i svart. Kostar ca 499 kronor på CDON.
  • Budgetvarianten: JBL J22IW In-ear with Mic3 for iPhone. Konkurrenskraftiga budgetlurar med bra basåtergivning. Duger alldeles utmärkt för den inte så kräsne lyssnaren. Finns i vitt. Kostar ca 289 kronor på CDON.

Fodral och plånbok för iPhone

Det är också viktigt att du skaffar dig ett bra fodral som skyddar din dyrbara iPhone mot stötar och andra eventuella risker som kan skada telefonen. Numera finns det en stor mängd skal som förutom att de skyddar din telefon även fungerar som plånbok där du kan förvara såväl kort som kontanter. Dessa finns i olika material och med olika kvalitet. Läder är stilrent och klassiskt och kommer aldrig att gå ur tiden och det håller också betydligt längre än fodral av plast eller gummi. Vi har tagit fram tre varianter i olika prisklasser som bör passa för den aktive och trendmedvetna studenten.

  • Lyxvarianten: Nic & Mel Stewart Wallet for iPhone 5. Stilren och välsytt mobilfodral i äkta läder av högsta kvalitet. Nic & Mel är ett företag som satsar på att leverera snygga o klassiska accessoarer med en modern touch. Detta är fodralet för dig som vill ha ett snyggt fodral som fungerar till vardag och fest. Finns i färgen cognac. Kostar 399 kronor på CDON.
  • Mediumvarianten: Krusell Kalmar WalletCase for iPhone 5 & 5s. Praktiskt och hållbart fodral i äkta läder med flera fack för kreditkort och kontanter. Perfekt för dig som bryr dig mer om funktion än utseende. Finns i svart. Kostar 219 kronor på CDON.
  • Budgetvarianten: Krusell Kalmar flip Wallet for Iphone 5/5s. För att vara ett budgetfodral är denna läderplånbok för iPhone och kontanter ett riktigt kap. Billigaste läderfodralet på marknaden just nu. Finns i brunt. Kostar 99 kronor på CDON.

Skärmskydd

Skärmskydden finns i en rad olika utföranden och de hjälper till att hålla telefonen fri från repor samt att de till en viss grad skyddar mot att glaset spricker vid stötar. Vi rekommenderar att du som student inte lägger för mycket pengar på ett skydd då de ofta slits snabbt och behöver bytas ut.

Hos CDON får du som studentkortsinnehavare alltid bra erbjudanden såväl som fasta rabatter. Just nu får du hundra kronors rabatt när du handlar varor för över tusen kronor hos cdon.com. CDON bjuder även på frakten vid köp över 100 kronor samt ger dig som student prisgaranti på all studentlitteratur. De kan även erbjuda att dela upp betalningen för dina inköp i delbetalningar på minst 50 kronor i månaden.