Alla dina rabatter

Studentkortets julkalender – ett nytt erbjudande varje dag!

Ett nytt erbjudande varje dag med Studentkortets julkalender

Äntligen. Första december närmar sig med stormsteg, och det innebär att det snart är premiär för vår julkalender och dagens första lucka! Julkalendern är sprängfylld med 24 riktigt grymma erbjudanden, så håll koll för att inte missa årets bästa julklappar.

De flesta ser fram emot julen med allt vad det innebär, men vi vet också att många tycker stämningen kring jul kan vara stressig. Jakten på den bästa julklappen kan vara svår. Så därför har vi samlat alla julklappar på ett ställe så att du ska slippa irra runt på jakt i sista sekund.

Varje dag öppnar vi en lucka och bjuder på saftigt nedsatta priser på produkter vi satt ihop speciellt för att du ska få det allra bästa att välja på. Kalendern kommer att ha upp till 80 % rabatt på en mängd olika produkter. Vi vill inte redan nu avslöja för mycket, men erbjudanden från bland annat Global, SF, Bodum, Fat Boy och BabyLiss kommer att dyka upp.