Alla dina rabatter

Vem blir årets rundpingisspelare?

Nu går startskottet för Sveriges största studentpingisturnering. Under november och december månad kommer studenttidningen Metro Student Magazine i samarbete med Studentkortet och Sveriges studentkårer att kora vem som är bäst på rundpinigis i sex av Sveriges mest populära studentstäder.

Studenterna i Sverige har hittat sin nya favoritsport. Rundpingis har det senaste året blivit omåttligt populärt bland Sveriges studerande och intresset för turneringen Metro Pingis Challenge 2012 är stort. Den 16 november slås den första pingisbollen i Umeå och både anmälningarna och planeringen är i full fart.

–  Det kommer bli en grymt spännande turnering och eventet är ett helt nytt och kul koncept i Studentsverige, säger Christian Albinsson från Metro Student Magazine.

Turneringen kommer att besöka Umeå, Stockholm, Lund, Uppsala, Göteborg och avslutas i Växjö den 12 december. Varje ort kommer att utse en vinnare genom klassisk rundpingis och studenterna ligger redan i hårdträning.

–  Vi har fått hundratals anmälningar så det kommer garanterat bli en både prestigefylld och storslagen tävling, säger Sebastian Tham eventansvarig på Studentkortet.

Följande orter besöker Metro Pingis Challenge 2012:

Umeå 16/11 

Stockholm 21/11 

Lund  29/11

Uppsala  4/12

Göteborg 7/12

Växjö 12/12

Metro Pingis Challenge 2012 i samarbete med: Metro Studentmagazine, Hewlett Packard, Microsoft & Studentkortet

För mer information och bilder:
Christian Albinsson, Metro Student Magazine
Tel. 0704386946
[email protected]

Sebastian Tham, Eventchef Studentkortet
Tel. 0733143485
[email protected]

Studentkortet grundat 1995 av Sveriges Förenade Studentkårer är ett rabatt och förmånskort för studenter.Varje år når Studentkortet över en miljon studerande genom terminsutskick, samarbeten med Studentkårer och flertalet stora Studentevenemang.

www.studentkortet.se